Aivia 200 buitenkast met verwarming

€539,00 Excl. btw

De AIVIA Buitenkast Standaard kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van een gebouw worden bevestigd. De AIVIA Buitenkast Standaard bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Een auditief alarm (105 dB) gaat af zodra de opening van de kast wordt geforceerd en een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer de minimumtemperatuur wordt bereikt. 

Afmetingen (H x B x D): 423 x 388 x 201 mm
Gewicht: 3,5 kg

De kast wordt geleverd met de volgende items:
- AIVIA 200 wandkast
- Transformator
Let op: de bedrading en bevestigingsmateriaal voor de transformator worden niet meegeleverd.  

Deze kast is eventueel uit te breiden met alarm, pincodeslot, GSM module (sms bij openen of pincode openen op afstand), lokaal netwerk etc. Mocht u hierin geinteresseerd zijn, neem dan graag telefonisch contact op.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen