Design blusdekens vegan leather

€49,95 Excl. btw

Met een blusdeken blus je snel beginnende en kleine brandjes in en om je huis. De blusdeken is gemaakt van glasvezeldoek en heeft een afmeting van 1.20m bij 1.80m. Hij heeft een handig ophangoog en voldoet aan de BS-EN 1869:2019 norm. Op de achterkant staat in woord en beeld hoe je ‘m gebruikt.

Door de trendy verpakking past de blusdeken in elke keuken, zitkamer, kinderkamer, boot, caravan, camper, you name it. En we hopen natuurlijk dat het nooit nodig is, maar dankzij het grote formaat van 1,20m bij 1,80m kun je het blusdeken ook gebruiken voor personen. Of om een brandende omgeving te ontvluchten. Het blusdeken heeft in tegenstelling tot een brandblusser geen onderhoud nodig en laat geen poeder of schuim achter.

Hang het blusdeken duidelijk zichtbaar op. Zo heb je in noodsituaties altijd een blusdeken bij de hand en voorkom je dat een paar vlammen een uitslaande brand wordt.

Let op: een blusdeken is niet geschikt voor vet- en frituurbranden.

GEBRUIK

Wanneer brand ontstaat trek je aan de twee hendels en kun je de deken vliegensvlug over de brand plaatsen waardoor je de zuurstof wegneemt en de brand eenvoudig en veilig blust. Hierbij moet de doek bij de punten worden vastgepakt en om de handen worden gewikkeld. De blusdeken legt u rustig, van u af gericht, op de brandhaard waarbij het de gehele brand dient te bedekken. De brandhaard moet net zo lang bedekt blijven met de deken tot het vuur is gedoofd en ook de hitte is verdwenen. Als een blusdeken wordt gebruikt om brandende kleding op een persoon te doven dan moet de kleding en het lichaamsdeel strak worden gewikkeld in de blusdeken. Let er vooral op dat het vuur niet bij het gezicht kan, door de blusdeken strak bij de hals te bedekken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen