Evacusafe Evacuatiestoel Standard

€850,00 Excl. btw
Evacusafe evacuatiestoelen zijn ontworpen voor een veilige en comfortabele evacuatie van mensen met een mobiliteitsbeperking. Een persoon kan zichzelf tijdens een noodsituatie mogelijk niet uit een gebouw redden vanwege een handicap, letsel, verminderde geestelijke gezondheid of zwangerschap. De evacuatiestoelen zijn ontworpen voor gebruiksgemak op trappen, brandtrappen en vlakke oppervlakken.

Het standard model is zo ontworpen dat deze, indien gebruikt op een rechte trap, bediend kunnen worden door slechts één persoon. De rupsbanden creëren een wrijving die remmend werkt. Dit vertraagt de afdaling en zorgt zo voor een soepele, gecontroleerde bediening. Als de begane grond eenmaal is bereikt, kan de beugel worden ingeklapt en kan de stoel als een tijdelijke rolstoel worden gebruikt. Door de stevige, vlakke zitting en armleuningen kan de evacué op een comfortabele wijze worden vervoerd. Als de evacuatiestoel niet worden gebruikt kunt u ze eenvoudig inklappen en netjes ophangen met de bijgeleverde haken. Het materiaal blijft schoon en klaar voor gebruik dankzij de stevige, duurzame kunststof hoes.

Kenmerken: 
  • Standaard gewicht 12,5 kg 
  • Maximale draagkracht 150 kg 
  • Hoogte (opgevouwen/uitgeklapt) 112 cm / 146 cm 
  • Diepte (opgevouwen/uitgeklapt) 15 cm / 70 cm (max) 
  • Breedte 54 cm 
  • Lengte in gebruik 146 cm

Als u een Evacusafe evacuatiestoel aanschaft bent u verplicht om deze stoel jaarlijks te laten controleren/ onderhouden en dient u ook een training te volgen. Tijdens deze training worden de deelnemers getraind in het gebruik van de evacuatiemiddelen en ervaren zij hoe het is om geëvacueerd te worden. De duur van de training bedraagt vier uur en wordt gegeven op een door u gekozen dagdeel. 
Voor meer informatie omtrent (kosten) onderhoud/service contract en verplicht te volgen training, neem contact met ons op.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen