OSG Spoedtas

€395,00 Excl. btw

Om goed voorbereid te zijn op de situaties die u als (huis)arts tegen kunt komen, heeft het OSG-VvAA, in samenwerking met het NHG een unieke tas samengesteld. De PAX tas is zodanig ontwikkeld en ingericht, dat de tas voor de dagelijkse visites kan worden gebruikt. Maar door de inrichting bevinden zich tevens alle middelen en materialen in de tas om spoedeisende patiënten te behandelen. 
Bij openen ontvouwt zich de klep. Hierop bevinden zich zeven doorzichtige, afneembare tassen (klittenband. In de klep is een compartiment voor de opslag van formulieren. Meest gebruikte materialen tijdens reguliere visites bevinden zich in een zijvak. De volledige tas hoeft daarom niet te worden geopend. Er is ruimte voor een 1 liter zuurstoffles in de tas. 

De PAX tas is amper groter dan de huidige, bekende visitetas. Toch kan de inhoud zo uitgebreid worden, dat ook patiënten die spoedzorg behoeven, onmiddellijk geholpen kunnen worden. 

De inhoud kan volledig afgestemd worden op de competenties van de huisarts bij spoedgevallen en sluit naadloos aan bij de ABCDE-systematiek, zoals deze bij spoedgevallen wordt toegepast. Hiermee krijgt u nog beter de middelen aangereikt die leiden tot optimale aansluiting bij de ketenpartners.

Materiaal: Pax-Dura (buitenzijde), binnenzijde Pax-Plan

Afmetingen: 56 x 30 x 36 cm
Volume: 37 liter
Gewicht: 1,8 kg

Let op: De tas wordt leeg geleverd. Als optie uit te breiden met standaard vulling.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen