Pax tassen


De hulpverleningswinkel is opgericht door ambulance verpleegkundigen en kan bogen op ruim 20 jaar professionele praktijkervaring. Door de jarenlange ervaring in de spoedeisende hulp beschikken de specialisten van BeCare over de benodigde praktijkkennis waarmee wij u graag van dienst zijn. De praktijkkennis -en ervaring heeft als bijkomend voordeel dat wij weten dat de juiste toepassing van materialen essentieel is. 

De hulpverleningswinkel bevat een uitgebreid assortiment aan PAX tassen. Speciale tassen voor (medische) professionals. De Pax tassen zijn speciale tassen die gevuld kunnen worden met medische middelen -en artikelen voor redding - en eerste hulpdiensten. We zijn u graag van dienst met onze producten, zoals: rugtassen, zuurstoftassen, branche specifieke tassen maar ook voor privé gebruik.

Vrijwel elk type PAX-tas is verkrijgbaar in verschillende 
kleuren, maten en materialen. PAX-Plan is een waterafstotende kunststof en PAX-Dura is een stevige canvasachtige nylon. De zes PAX kleuren zijn: rood, zwart, geel, oranje, blauw en groen. Het medische assortiment neigt echter meer naar rood, blauw en geel.

Staat het artikelen wat u zoekt niet op de hulpverleningswinkel? Neem dan contact met ons op, samen gaan we op zoek naar een artikel die het best bij uw situatie past. 

 

NB de levertijden van veel PAX artikelen zijn momenteel (veel) langer dan gebruikelijk. Informeer desgewenst per mail over het artikel van uw keuze voordat u een bestelling plaatst.