Zuurstof tassen

De rugtassen van PAX zijn compacte zuurstoftassen voor reddings - en hulpdiensten. De PAX zuurstoftassen zijn er in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van grootte van de cilinder en de gewenste toebehoren. De tassen zijn bijzonder geschikt voor particuliere en reguliere ambulancediensten en zijn speciaal ontwikkeld om noodzakelijke uitrustingsartikelen op te bergen zodat deze gemakkelijk te gebruiken zijn op de ongevalslocatie.

De Hulpverleningswinkel kan alle artikelen van PAX leveren, echter hebben we hieronder een selectie gemaakt. Staat het PAX artikel wat u zoekt niet op de hulpverleningswinkel. Neem dan contact met ons op, samen gaan we op zoek naar een artikel die het beste bij uw situatie past. 

Het is tevens mogelijk om PAX artikelen in andere kleuren te leveren (mits beschikbaar bij de fabrikant). Houdt rekening met langere levertijden.

NB de levertijden van veel PAX artikelen zijn momenteel (veel) langer dan gebruikelijk. Informeer desgewenst per mail over het artikel van uw keuze voordat u een bestelling plaatst.