BHV

Sinds 1994 eist de Arbowet dat elke werkgever de veiligheid van medewerkers, klanten en andere aanwezigen kan garanderen door het aanstellen van één of meerdere BHV-er(s). Het aanstellen van een Bedrijfshulpverlener helpt de veiligheid in een bedrijf te vergroten. Een BHV-er is opgeleid en verantwoordelijk voor het verlenen van Eerste Hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een ontruiming.

Gecertificeerd – BeCare is NIKTA gecertificeerd en onze instructeurs zijn NIBHV/NRR opgeleid en hebben allen een achtergrond bij de Ambulance of Brandweer.

Aanbod van BHV cursussen  – BeCare biedt een breedspectrum aan toegespitste BHV cursussen en modules en is tevens gespecialiseerd in het geven van een BHV cursus op maat. Dankzij ruim 25 jaar praktijkervaring weten onze instructeurs uw werknemers door middel van leuke en levendige cursussen vertrouwen bij te brengen om zélf op te treden bij calamiteiten. Door een constante actualisering van de lesinhoud en vaardigheden van onze instructeurs staat BeCare garant voor een up-to-date aanbod van cursussen.

 

 

Perfect afgestemd aan de praktijksituatie  – BeCare levert maatwerk, met een focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. In wederzijds overleg bepalen we welke vaardigheden voor uw situatie nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een BHV-cursus op locatie, perfect afgestemd op de groep en de praktijksituatie.

Flexibele tijden – Overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend en tegen geringe meerkosten voor uw hele personeel. Tijdens de training zijn realistische oefenpoppen, een oefen-AED en de noodzakelijke verbandmiddelen aanwezig. Voor de brandbestrijding wordt gebruik gemaakt van diverse simulatie- en blusmiddelen. Naar wens kan tijdens de opleiding gebruik gemaakt worden van een LOTUS.