Over ons

 

Bedrijven (B2B)

Hulpverleningswinkel.nl levert hulpverlenende artikelen die de veiligheid op de werkvloer en onderweg vergroten. Met ons assortiment  zijn wij honderden bedrijven, instellingen en verenigingen van dienst. Door de jarenlange ervaring in de spoedeisende hulp beschikken wij over praktijkkennis waarmee wij u graag van dienst zijn. Ook heeft de praktijkervaring als grote voordeel dat wij weten dat de juiste toepassing van materialen essentieel is. In wederzijds overleg bepalen we samen welke aanvullende artikelen voor uw onderneming nodig zijn. Bedrijven bestellen bijvoorbeeld een AED, brandblusser, ontruimingskoord en/of een PAX tas.

 

Particulieren (B2C)            

De Hulpverleningswinkel.nl biedt een breed assortiment aan hulpverlenende artikelen. Op de Hulpverleningswinkel.nl kunt u terecht voor alle artikelen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED en Reanimatie. Particulieren bestellen bijvoorbeeld een Fire Fox blusser, verbandkoffer, rookmelder en/of verbandmiddelen.

 

De Hulpverleningswinkel.nl

De hulpverleningswinkel.nl is onderdeel van BeCare en is gevestigd op de Zernikeweg 37 in Middelharnis. In ons pand hebben wij 90 % van ons assortiment op voorraad. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw bestelling snel en vakkundig te verwerken. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst.
Kunt u het artikel wat u zoekt niet vinden in de hulpverleningswinkel, neem dan gerust contact met ons op:
 
Telefoon: 0187-892177
E-mail: [email protected]

 

BeCare

BeCare is gespecialiseerd in het verzorgen van levensreddende trainingen. Jaarlijks verzorgt BeCare honderden BHV, EHBO en AED en Reanimatie trainingen. Alle trainingen van BeCare kunnen op onze opleidingslocaties in Middelharnis (Zuid-Holland) en Heinkenszand (Zeeland) en Zaandam (Noord Holland) worden gevolgd. De voorkeur gaat echter uit naar een training bij u op locatie, omdat we deze training specifiek kunnen toespitsen op uw situatie en locatie.
 
Naast de trainingen is BeCare gespecialiseerd in onderhouden en keuren van blusmiddelen, verbandkoffers en AED's. Ook voorziet het bedrijf uw organisatie graag van advies over uw Risico Inventarisatie & Evaluatie.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.becare.nl of contact met ons op nemen.
 
Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.