CU Medical I-PAD SP1 AED

€1.139,00 Excl. btw

De CU Medical i-PAD SP1 is een AED die gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. De behandeling van deze defibrillator wijst zichzelf, de elektroden zijn vooraf aangesloten en na het plakken en analyseren wordt de hulpverlener aangemoedigd compressies te geven aan de patiënt en wordt hij begeleid door de metronoom. Verder is deze AED direct in te zetten voor zowel volwassenen als voor kinderen. Zo wordt er kostbare tijd bespaard bij een noodgeval. 

Met zijn kleine formaat is de SP1 zeer handzaam, licht en kan hij makkelijk vervoerd worden. In de meegeleverde tas kunnen reserve elektroden veilig en stofvrij opgeborgen worden. Ook buiten de tas is deze AED met zijn IP-waarde van 55 uitstekend bestand tegen water en stof. Door middel van een LCD-scherm laat de defibrillator visueel de status van de batterijen én elektroden zien, een functie die uniek is bij de huidige generatie defibrillatoren.

Doordat er een geluidsdetector ingebouwd is, kan de AED het volume van de instructies aanpassen aan het omgevingsgeluid.

Een groot voordeel van deze AED is de mogelijkheid om hem ook te gebruiken voor kinderen zonder kinderelektroden te hoeven aanschaffen. Wanneer de schakelaar voor volwassen of kinderreanimatie wordt omgezet naar de kindermodule wordt de energie-afgifte gereduceert. Tevens wordt de reanimatie-ondersteuning aangepast naar het protocol voor kinderreanimatie. Er zijn overigens wel speciale kinderelektroden beschikbaar. Deze zijn qua formaat kleiner dan de volwassen elektroden. 

Eenvoudig updaten en uitlezen

OP het moment dat het defibrillatie-apparaat wordt aangesloten, neemt deze een elektrocardiogram (ECG) af en analyseert dit op de aanwezigheid van ventrikelfibrillatie of ventriculaire tachycardie (ook wel schokwaardig hartritme genoemd). Na de inzet kunnen de gegevens van de i-PAD SP1 AED uitgelezen worden door middel van een SD-kaart. Het intern geheugen kan ongeveer 3 uur aan data of de laatste 5 gebeurtenissen opslaan. Om dit uit te lezen, moet de AED aangesloten zijn op de computer of de SD-kaart simpelweg in een pc gestoken worden.

Meegeleverd:

  • CU Medical I-PAD SP1 AED
  • CU Medical I-PAD SP1 AED elektrodenset (levensduur zonder inzet 2 jaar)
  • CU Medical I-PAD SP1 AED batterij (levensduur zonder inzet 5 jaar)
  • Hardcase draagtas
  • Handleiding

Wat krijg u er van ons gratis bij:

  • AED rescuekit
  • AED sticker
  • Gratis vervanging elektroden, batterij en rescuekit na inzet van AED
  • Gratis verzending in Nederland 
  • GRATIS opname in ons databestand voor periodieke vervanging van batterij en elektroden

De garantie van de CU Medical betreft 5 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen