Zoll AED Plus Volautomaat

€1.249,00 Excl. btw

De Zoll AED Plus Volautomaat heeft standaard een garantie van 5 jaar, maar door het invullen van de registratie kaart wordt deze garantie met 2 jaar verlengd tot maar liefst 7 jaar!

De Zoll AED Plus Volautomaat is een AED die ondersteunt ook bij de reanimatie. Bij de CPR-D Padz Elektroden zit een blauw kussen waarop de borstcompressies gegeven kunnen worden. De AED vertelt of de compressies diep genoeg zijn.

Door middel van de metronoom die het ritme aangeeft is eenvoudig de juiste snelheid aan te houden. Naast de duidelijk gesproken aanwijzingen is ook op de AED te zien wat er gedaan moet worden door afbeeldingen, ledlampjes en een tekstdisplay. Deze zorgen samen voor een uitstekende begeleiding.
Omdat de Zoll een robuuste behuizing heeft, kan hij goed tegen een stootje. Ook is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water.

De Zoll AED Plus Volautomaat kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Indien de AED niet ingezet wordt, is het slechts eenmaal nodig de batterijen en elektroden te vervangen tijdens de hele levensduur van de AED (10 jaar). Dat komt omdat de batterijen en elektroden beide een houdbaarheid hebben van 5 jaar.

Bij deze volautomaat zit geen schokknop, de AED geeft een schok als er een schokbaar ritme wordt geanalyseerd.

De AED wordt standaard geleverd met de volgende items:

  • Duracell Lithium batterijen (10 stuks)
  • Zoll CPR-D padz elektrodenset voor volwassenen
  • Draagtas
  • Nederlandse handleiding
  • AED rescuekit
  • Sticker met AED pictogram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen