Ontruimingskoord

€72,50 Excl. btw

Het ontruimingskoord (ook wel hold-a-ring, walking rope of samen-op-stap-lijn genoemd) is te gebruiken bij ontruimingen van BSO, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, primair onderwijs en andere locaties waar kinderen in de leeftijd van 16 maanden tot ongeveer 4 jaar verblijven. Als de kinderen kunnen lopen is het ontruimingskoord te gebruiken.

Gebruik het ontruimingskoord samen met het ontruimingslied en de kinderen hebben elke dag nog meer plezier bij het naar buiten gaan

Het ontruimingskoord kan alleen effectief ingezet worden als het niet alleen gebruikt wordt bij een ontruiming, maar als er elke dag geoefend wordt als er met de kinderen naar buiten wordt gegaan. De kinderen leren dan dat het leuk is om aan het ontruimingskoord naar buiten te gaan en zullen het koord associëren met lekker buiten spelen. Als de kinderen aan het koord naar buiten gaan, zullen ze op deze speelse wijze leren het koord vast te houden en zullen zelfs de kleur ring gaan onthouden. Hierdoor zullen de kinderen als het echt nodig is op snelle wijze het gebouw kunnen verlaten.

 

Lengte: 3,75 meter.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen