DefiSign/ AIVIA AED Wandkast 100

€259,00 Excl. btw

De DefiSign AED Wandkast 100 is een robuuste wandkast die duurzaamheid met een bescheiden gewicht combineert. Hierdoor kan de kast aan iedere binnenmuur bevestigd worden. De stevige behuizing van de kast bestaat uit ABS en de flexibele klep is gemaakt van polycarbonaat. Deze materialen zijn onder andere bekend uit de auto-industrie. Zo wordt polycarbonaat gebruikt voor de productie van koplampen en ABS bij de fabricage van schokdempers. De wandkast is verder voorzien van een luid auditief alarm en lichtdetectiesysteem. Kortom, een robuuste wandkast, die overal binnenshuis geplaatst kan worden!

Om uw AED zo toegankelijk mogelijk te maken, kunt u de wandkast het beste plaatsen op een algemeen punt binnen uw bedrijf of organisatie. De kast kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden door middel van 3 schroeven. Wanneer de meegeleverde D-cell batterijen geplaatst worden, zullen het alarm en de waarschuwingslampjes actief worden. Dit kan gecontroleerd worden door het led lampje; deze dient rood te knipperen. Wanneer de AED in de kast geplaatst is, kan deze verzegeld worden. Door deze verzegeling, kunt u gemakkelijk controleren of de kast geopend is geweest.

De DefiSign AED Wandkast 100 beschikt over een luid auditief alarm van 105dB. Dit alarm gaat af wanneer het openen van de kast geforceerd wordt. Daarnaast is de wandkast uitgerust met een lichtdetectiesysteem. Wanneer er onvoldoende daglicht is, zal er een wit led-lampje gaan knipperen. Hierdoor kan de kast ook in het donker eenvoudig teruggevonden worden. Houd er rekening mee dat deze wandkast niet beschikt over een verwarming- of ventilatiemechanisme en hierdoor niet geschikt is om aan een buitengevel te bevestigen.

 

Afmetingen

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5 kg

Garantie

De DefiSign AED Wandkast 100 wordt met een fabrieksgarantie van 2 jaar geleverd.

Wat wordt er bij uw bestelling meegeleverd?

  • DefiSign AED Wandkast 100
  • D-cel batterijen
  • Handleiding
0 sterren op basis van 0 beoordelingen