DefiSign/AIVIA AED Buitenkast 200

€439,00 Excl. btw

Binnen het DefiSign assortiment is er ook een buitenkast beschikbaar; de DefiSign AED Buitenkast 200. Deze robuuste buitenkast combineert duurzaamheid met een bescheiden gewicht. Erg handig, want hierdoor kan de kast aan iedere wand gemonteerd worden. De stevige behuizing van de kast bestaat uit ABS en de flexibele klep is gemaakt van polycarbonaat. Deze materialen zijn onder andere bekend uit de auto-industrie. Zo wordt polycarbonaat gebruikt voor de productie van koplampen en ABS bij de fabricage van schokdempers. De DefiSign Buitenkast is verder voorzien van een temperatuurregelaar, luid alarm en dag-nacht verlichting. Kortom, de DefiSign Buitenkast 200 is een geavanceerde wandkast die tegen een stootje kan!

Hoewel de DefiSign buitenkast beschikt over een goed ventilatiemechanisme, is het toch van belang de buitenkast op een schaduwrijke plek te installeren. Het ventilatiesysteem onderdrukt namelijk wel te hoge temperaturen, maar functioneert niet als koelelement. Hierdoor kan bij directe blootstelling aan te veel zonlicht de houdbaarheid van de batterij(en) aanzienlijk verkort worden. Ook is het waarschijnlijk dat de gel op de elektroden eerder uitdroogt, waardoor het mogelijk is dat tijdens een reanimatie het hartritme minder nauwkeurig gemeten kan worden. Een aandachtspuntje dus! Om het ventilatiesysteem in werking te stellen is het van belang dat de DefiSign buitenkast wordt aangesloten op netstroom. Wanneer u niet over handige doe-het-zelver capaciteiten beschikt, valt het te adviseren om deze plaatsing te laten uitvoeren door een installateur.

De DefiSign buitenkast beschikt over een luid auditief alarm van 105dB. Deze gaat af wanneer het openen van de kast geforceerd wordt. Daarnaast is de buitenkast uitgerust met diverse LEDS, waardoor het compartiment waar de AED hangt altijd verlicht is. Deze verlichting wordt gereguleerd door de ingebouwde licht-sensor. Zoals eerder aangegeven beschikt de DefiSign buitenkast over een ventilatiemechanisme die ervoor zorgt dat de temperatuur onderdrukt wordt. Daarnaast heeft de kast ook een verwarmingselement, die gekoppeld zit aan een thermometer. Dit verwarmingselement zorgt ervoor dat er een vorstvrij klimaat gehanteerd wordt. Wanneer de temperatuur te ver daalt, zal de verwarming automatisch inschakelen.

Afmetingen

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5kg

Garantie

De DefiSign AED Buitenkast 200 wordt met een fabrieksgarantie van 2 jaar geleverd.

Wat wordt er bij uw bestelling meegeleverd?

  • DefiSign AED Buitenkast 200
  • Transformator
  • Handleiding

Let op: de bedrading en bevestigingsmateriaal voor de transformator worden niet meegeleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen