DefiSign LIFE Online AED

€1.659,00 Excl. btw

De DefiSign LIFE AED is speciaal ontworpen voor iedere burgerhulpverlener. Deze nieuwe Online AED is dé zorgeloze oplossing voor iedere burgerhulpverlener. De functionaliteit van dit toestel is betrouwbaar en uitgebreid, maar tegelijkertijd duurzaam.

Zodra de batterij in de AED is geplaatst maakt het toestel automatisch verbinding met het LifeDataNet. Deze verbinding komt tot stand via het stabiele G2 / 3G netwerk. Hierdoor kan er altijd en praktisch overal (in Europa) een DefiSign Online gekoppeld worden aan de online software.

Door een account aan te maken op LifeDataNet, ontvang je vervolgens wekelijks een update over de status van de DefiSign Life Online AED. De AED voert namelijk iedere week een functionele zelftest uit. De resultaten hiervan worden automatisch per e-mail doorgestuurd. Hierdoor weet je precies wanneer bijvoorbeeld de batterij of elektroden aan vervanging toe zullen zijn. Daarnaast ontvang je een overzichtelijk rapport met de uitslag van de zelftest. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je hier direct op inspelen. Zo is de DefiSign Online altijd klaar voor gebruik. En dus klaar om een leven te redden!

Met de DefiSign Life Online kom je niet voor verrassingen te staan. Zodra de klep van de defibrillator wordt geopend, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de eigenaar. Daardoor weet je precies wanneer de AED ingezet wordt voor een reanimatie.

Soms komt het voor dat er na een inzet om de gegevens hierover wordt gevraagd. Ook deze gegevens worden automatisch via LifeDataNet per e-mail toegestuurd. Het inzetrapport (PDF) kan hierdoor met één druk op de knop worden doorgestuurd aan medisch personeel.

Is er sprake van een software update? Dan kan dit eveneens eenvoudig en automatisch via LifeDataNet geregeld worden. De nieuwe software gegevens worden via het G2 / 3G netwerk overgedragen naar de Online AED. Dit betekent dat de AED niet meer opgestuurd hoeft te worden om dergelijke updates uit te laten voeren. Sterker nog, je hoeft niet eens in de buurt van het toestel te zijn!

Bij de aanschaf van de DefiSign Life Online ontvang je 3 jaar toegang tot het LifeDataNet G2 / 3G netwerk. Deze licentie is benodigd om gebruik te maken van de online functies van de DefiSign Life Online. Na 3 jaar wordt de toegang tot LifeDataNet automatisch verlengd. Hiervoor zal jaarlijks €119,- excl. btw in rekening worden gebracht (tarief 2022).

Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de LIFE Online AED zowel binnen als buiten gehangen worden. Let er wel op dat bij buitenplaatsing gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.

In de doos:

  • DefiSign LIFE AED ONLINE (NL/ENG/DE)
  • DefiSign LIFE elektrodenset (levensduur zonder inzet 2,5 jaar)
  • DefiSign LIFE batterij  (levensduur zonder inzet 6 jaar)
  • Defisign Life interne batterij ( (levensduur zonder inzet 6 jaar - gratis vervanging bij onderhoudscontract) 
  • Handleiding

Wat krijg u er van ons gratis bij:

  • AED sticker
  • Gratis vervanging elektroden, batterij en rescuekit na inzet van AED
  • Gratis verzending in Nederland 
  • GRATIS opname in ons databestand voor periodieke vervanging van batterij en elektroden

De garantie van de DefiSign LIFE AED betreft 10 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen